Anjalankosken teatterin väki ja Iloiset Pojat laulattavat vanhoja ja uusia suosikkeja

Yhteislauluilloissa on hauskaa ja huumoriakin riittää, mutta jokainen yrittää aina vetää rimaa vähän ylemmälle tasolle, sanoo Antero Raanoja Anjalankosken teatterista.

Teatterilaisten vetämät lauluillat vetivät äskettäin väkeä Valkealassa ja Selänpäässä. Huomenna perjantaina lauletaan Hurukselassa, Susikosken kahvion rannassa.

– Olemme liikkeellä sellaisella periaatteella, että nyt lauletaan yhdessä, Raanoja sanoo.

Iloiset Pojat -yhtyeen kosketinsoittaja Arto Karnaattu on samaa mieltä:

– Ihmiset pitää saada mukaan. Totta kai moni tulee vain kuuntelemaan. Sekin sopii.

Laulattajina – ja toki myös laulajina – toimivat Minna Sipinen, Raijaliisa Laukkanen, Antero Raanoja, Olli Korhonen, Jari Peltonen, Rituli Pakkanen ja Sini Heinonen.

Ammattitaitoiset taustat tulevat bändiltä, jossa soittavat Arto Karnaattu, Risto Sorsa, Aki Karnaattu, Timo Olli ja Taisa Katajala.

Yhteen iltaan mahtuu Raanojan ja Karnaatun mukaan noin 25 laulua. Mitä yleisölle sitten on luvassa?

– Meidän vihkossamme, jota muuten uusitaan säännöllisin väliajoin, on noin 60 biisiä. Olemme ottaneet mukaan esimerkiksi Tuure Kilpeläistä ja Ultra Brata, mutta on siellä Suvivalssikin ja muita vanhoja suosikkeja, Raanoja kertoo.

Jo perinteeksi muodostuneet lauluillat ovat keränneet mukavasti yleisöä, esimerkiksi viime vuonna lehtereille tuli kesän mittaan yhteensä 400 musiikin ystävää.

Tämän kesän kiertue noudattelee edellisvuoden kaavaa. Perjantaina ollaan siis Hurukselassa, ensi tiistaina Jaakonpuistossa Kouvolassa ja torstaina Kausalan torilla.

Tiistaina 17.8. lauletaan Anjalan Makasiinikahvilassa, tiistaina 24.8. Kymin huvilassa Kuusankoskella, ja kiertue huipentuu perjantaina 27.8. Anjalankosken teatterilla Myllykoskella.

– Viimeisessä esityksessä vietetään kesän päättäjäisiä. Tai syksyn aloittajaisia, Raanoja sanoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka