Tuttuja muusikoita finalistien joukossa – Arki virtaa -musaskaba äänestysvaiheessa

Prutopian Virranjakaja-kappaleenn esittävät Mikko Heino laulu, Jussi Uutela kitarat, Tero Tielinen basso ja koskettimet ja Arto Porvari rummut. Prutopia

Kymenlaakson Sähkön ja Radio Kaakon järjestämä musaskaba etenee ja äänestys on alkanut. Tuomaristo on valinnut finalistit ja voittajan äänestää yleisö. Finaalissa ovat Sami Karu yhtyeineen kappaleella Tunnetko sen, Prutopia kappaleella Virranjakaja ja Tanto kappaleella Se virtaa taas.

Sami Karu on sipoolainen laulaja-lauluntekijä, muusikko ja rumpali.

Tanto on kouvolalainen muusikko ja kiertänyt ympäri Suomea akustisten keikkojen parissa jo kymmenisen vuotta.

Prutopia koostuu kokeneista muusikoista, jotka ovat soittaneet kaikkea hevistä humppaan. Yhteen kotipaikka on Kouvola.

Prutopian Virranjakaja-kappaleen on sanoittanut Mikko Heino. Sanat ovat Arto Porvarin. Sovituksen ovat tehneet Tero Tielinen, Jussi Uutela, Arto Porvari ja Mikkon Heino. Esittäjät ovat Mikko Heino laulu, Jussi Uutela kitarat, Tero Tielinen basso ja koskettimet ja Arto Porvari rummut. Videon tekoon ovat osallistuneet Mikko Heino, Arto Porvari, Tero Tielinen, Jussi Uutela ja Mikko Ijäs.

Äänestys jatkuu 15.8. saakka. Voittaja julkistetaan 19.8. Radio Kaakon lähetyksessä sekä tietysti Kymenlaakson Sähkön ja Radio Kaakon viestintäkanavissa.

Voittaja saa 1500 euron palkinnon. Kilpailuun haki 12 kovatasoista kilpailijaa ja tuomaristo äänesti kolme parasta musiikkivideota finaaliin. Tuomariston muodostavat Kymenlaakson Sähkön kolme edustajaa, Radio Kaakon kaksi edustajaa ja kilpailun kummi, Jore Marjaranta.

www.ksoy.fi/yritystieto/musaskaba/aanestys

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka