Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rattijuoppo Anjalassa, Korialla ja Myllykoskella – Katalysaattorivarkaus Tykkimäen huvipuiston parkkialueella keskellä päivää

Poliisi kirjasi viikonlopun aikana Kouvolassa viisi ilmoitusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta tai törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta tilanteista, joissa ajoneuvo oli törmännyt toiseen ajoneuvoon tai suistunut ulos tieltä. Osassa onnettomuuksista alkoholilla epäillään olevan osuutta asiaan.

Poliisi epäilee viikonlopun aikana tapaamistaan kuljettajista neljää törkeästä rattijuopumuksesta ja neljää rattijuopumuksesta. Kuljettajista kahden epäillään ajaneen huumaavien aineiden alaisena ja ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta. Rattijuopumuksesta epäillyistä kuljettajista kolme tavattiin Kouvolassa ja loput Kuusankoskella, Myllykoskella, Valkealassa, Anjalassa ja Korialla.

Tykkimäen huvipuiston parkkipaikalle pysäköidyistä ajoneuvosta anastettiin viikonloppuna katalysaattori keskellä päivää.

Varkaus tapahtui lauantaina 24.7.2021 kello 16.30–19.00. Kyseessä on jo neljäs heinäkuun aikana poliisin tietoon tullut katalysaattorivarkaus samalla parkkialueella. Aikaisemmat varkaudet tapahtuivat torstaina 15.7. ja sunnuntaina 18.7.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puh. 050 4479 574.

Katalysaattorivarkauksien lisääntyminen on valtakunnallinen ilmiö. Poliisi kehottaa ihmisiä tarkkaavaisuuteen parkkipaikoilla tapahtuvan epäilyttävän toiminnan varalta. Tarvittaessa asiasta voi ilmoittaa hätäkeskukseen.