Kiinnostaisiko oman asuinalueesi kehittäminen? – Anjalankosken ja Elimäki-Korian aluetoimikuntien jäsenhaku alkanut

Kouvolan aluetoimikuntiin etsitään jäseniksi aktiivisia kouvolalaisia. Aluetoimikuntia on Anjalankosken, Elimäki-Korian, Keskusta-alueen, Kuusankoski-Jaalan ja Valkealan alueilla. Jäseniksi haetaan eri-ikäisiä ja eri puolilla Kouvolaa asuvia kaupunkilaisia.

Ilmoittaudu jäsenehdokkaaksi asuinalueesi aluetoimikuntaan 9.9. mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake, jos koet intoa kehittää oman alueesi viihtyisyyttä ja yhteistä kaupunkia Kouvolan eri toimijoiden kanssa ja haluat lisätä jokaisen vaikutusmahdollisuuksia lähiympäristönsä kehittämiseen. Aluetoiminnassa voit oikeasti vaikuttaa ja olla toteuttamassa asukkaiden ideoita yhteistyössä asukkaiden, yhdistysten, yritysten, matkailijoiden ja julkishallinnon kanssa.

Aluetoimikuntiin seuraavalle toimikaudelle 2021–2025 valitaan alueittain 7–11 jäsentä ja enintään sama määrä varajäseniä. Aluetoimikunnat aloittavat toimintansa ensi syksynä ja jäsenvalinnoista ilmoitetaan viimeistään lokakuussa. Kaupungin elinvoimajaosto tukee ja ohjaa aluetoimintaa.

Kouvolan viiden aluetoimikunnan tehtävänä on alueensa kehittämishankkeiden ja hyvinvoinnin sekä paikallisen toiminnan ja kulttuurin edistäminen ja tukeminen. Alueet tekevät yhteistyötä keskenään ja alueiden hankeideoita on toteutettu useammalla alueella.

Anjalankosken aluetoimikunnan puheenjohtajana toimii Elina Porkka ja Elimäki-Korian Ilkka Tirkkonen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka