Kysely: Minkälaisille tiloille ja palveluille olisi tarvetta Keltakankaan ja Myllykosken yrityksissä?

Keltakankaan ja Myllykosken alueen yritystoiminnan tukemiseksi tehdään tila- ja palvelutarvekysely.

Kinnon ja Xamkin toteuttumaan kyselyyn vastaamalla 31.8. mennessä on mahdollista vaikuttaa alueen kehittämiseen tähtäävän toiminnan suuntaamiseen. Vastaajiksi ovat tervetulleita kaikki Keltakankaan ja Myllykosken alueen palveluja vakituisesti tai satunnaisesti käyttävät yrityksen toimialasta riippumatta.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään kiertotalouden osaamiskeskuksen konseptin suunnittelussa. Toteutuessaan keskuksessa olisi erilaisia palveluja kuten vuokrattavissa olevia toimisto- ja kokoustiloja, työpaja- ja laboratoriotiloja sekä yrityspalveluita alueella toimivien yritysten käyttöön. Kiertotalouden osaamiskeskus parantaisi alueen yritysten toimintaympäristöä sekä erityisesti tukemaan kiertotalousliiketoimintaa ja siihen liittyvää innovaatiotoimintaan.

Vastauksissa pyydetään pohtimaan nykyisen toiminnan lisäksi myös tulevia tarpeita. Kiertotalouden mahdollisuuksiin kuuluvat muun muassa jätteen ja hukan minimointiin tähtäävä tuote- ja palvelusuunnittelu, jakaminen, liisaus ja vuokraus, korjaaminen ja kunnostaminen, uudelleenkäyttö sekä kierrätys.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka