Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meijerin metsässä keinuu perhonen, postilaatikosta löytyy sarjakuvakirjeitä, metsään voi mennä kalaankin ja sateenkaarilohikäärmekin on saapunut Sippolaan

Ympäristötaidenäyttely avattiin lauantaina Meijerin metsässä Sippolassa. Uusia taideteoksia on 11 ja 5 viimevuotista.

Tänä vuonna Meijerin metsään on perustettu myös yhteisöllinen hyötypuutarha ja "Muisto"-teos, johon koululaiset keräsivät isovanhemmiltaan muistoja Meijerin metsästä ja Sippolasta. Lasten projekteja ovat vetäneet sippolalaiset Tiiu Anttinen ja Sanna Majander.

Kulttuuriyhdistys Antares kutsui lisäksi yhdeksän ammattitaiteilijaa tekemään ympäristötaideteoksen metsään. Taiteilijat ovat Komugi Ando, Riikka Aresalo, Mervi Erkkilä, Satu Loukkola, Lasse Lassheikki, Maarit Malin-Pötry, Reijo Puranen, Nunnu Raatikainen ja Teemu Salonen.

Meijerin metsä on auki vuorokauden ympäri vapaasti yleisölle elokuun loppuun asti. Osa teoksista saa myös jäädä paikoilleen pidemmäksi aikaa.

Meijerin metsä on villiintynyt parin hehtaarin metsäalue Sippolassa. Sitä on kyläläisten toimesta raivattu kaatamalla huonokuntoisia puita, tekemällä polkuja ja hävittämällä vieraslajeja. Yhdessä tekeminen ja talkootyö on antanut mielekästä tekemistä monille.

Meijerin metsää ovat tukeneet Kansan sivistysrahasto ja Kulttuurin lahjoitusrahasto.