Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi kilpailu sooloesiintyjille ja yhtyeille – Arki virtaa -musaskabassa muusikot pääsevät näyttämään kykynsä

Kymenlaakson Sähkö ja Radio Kaakko järjestävät kesällä 2021 uuden kilpailun, Arki virtaa -musaskaban, jossa muusikot pääsevät näyttämään kykynsä.

Kilpailu on tarkoitettu sooloesiintyjille ja yhtyeille. Voittaja saa huikean näkyvyyden lisäksi 1500 euron palkinnon. Kilpailu järjestetään videokilpailuna, jossa järjestäjien valitsema raati valitsee kolme finalistia ja yleisö äänestää näiden joukosta voittajan. Osallistumisaika alkoi 31.5. ja päättyy 11.7. Kilpailun kummina toimii musiikkialan konkari Jore Marjaranta, joka toimii myös raadin jäsenenä.

– Kulunut vuosi on ollut haastava muun muassa muusikoille ja esiintyjille, ja haluamme kilpailun kautta tuoda heille näkyvyyttä ja ponnahduslaudan. Tänä kesänä kilpailu järjestetään verkossa, mutta jatkossa saatamme laajentaa esimerkiksi live-tapahtumaan, suunnittelee Kymenlaakson Sähkön markkinointivastaava Kirsi Rasanen.

Jore Marjaranta kertoo lähteneensä kilpailun kummiksi, sillä hänellä on paljon ystäviä kaakon suunnalla, ja hän on viettänyt paljon aikaa etenkin Haminan ja Kotkan seudulla työn merkeissä ja yksityiselämässä.

– Haluan myös tukea nuoria muusikonalkuja löytämään paikkansa tällä alalla, joka on minulle rakas ja on täyttänyt isoimman osan elämästäni, kertoo Jore Marjaranta.

Kymenlaakson Sähkö ja Radio Kaakko haluavat innostaa muusikoita aktiivisesti mukaan kilpailuun. Kaikki kilpailun lisätiedot löytyvät KSOY:n verkkosivuilta ja kilpailu kuuluu koko kesän ajan myös Radio Kaakon aalloilla.