Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Stora Enson Anjalankosken tehtaiden 120 kesätyöntekijää työskentelevät tuotannossa, kunnossapidossa ja esihenkilötehtävissä

Stora Enson Anjalankosken tehtailla työskentelee tänä kesänä 120 kesätyöntekijää. Kaikki Stora Enson kesätyöntekijät työskentelevät lähes 50:ssä eri tehtävässä ympäri Suomea paremman ilmaston puolesta, tehtaiden eri osastoilta puunhankintaan, laboratoriosta viestintään ja talouslaskentaan.

Stora Enso tarjoaa tänä kesänä kesätyöpaikan yli 800 opiskelijalle tai vastavalmistuneelle Suomessa. Stora Enso työllistää Anjalankosken tehtailla saman määrän kesätyöntekijöitä kuin viime kesänä.

– Hienoa, että voimme tänäkin kesänä palkata näin monta kesätyöntekijää. Kesätyöntekijät pääsevät työskentelemään Anjalan Paperitehtaalla ja Inkeroisten Kartonkitehtaalla muun muassa tuotannon tehtävissä, kunnossapidossa ja esihenkilötehtävissä, sanoo Stora Enson Anjalankosken tehtaiden paikallisjohtaja Ari Johansson.

Kesätyöntekijät työskentelevät eri puolilla Suomea niin tehtailla, puunhankinnassa kuin keskushallinnossakin. Työtehtävät ovat monipuolisia ja kesätyöntekijöitä tapaa esimerkiksi tuotannon prosessityöntekijöinä, metsäasiantuntijoina, turvallisuustehtävissä, IT-tehtävissä, tiiminvetäjinä, markkinoinnissa ja viestinnässä, logistiikan tehtävissä, laboratoriossa, myynnissä ja tehtaiden kunnossapidossa.

Stora Enson kesän 2021 kesätyöpaikkoihin tuli lähes 13 000 hakemusta. Aikaisempien kesien kokemuksen perusteella Stora Ensolle haetaan usein uudelleen kesätöihin.