Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NJS vei pisteet Saviniemessä – MYPAn laukaukset pysähtyivät ylärimaan

MYPAn sarja-avaus Kakkosessa päättyi 0–2 (0–2) tappioon lauantaina Saviniemessä Nurmijärven Jalkapalloseuraa vastaan. Kotijoukkueen kolistellessa maalikehikoita, vierasjoukkue oli vastaavasti äärimmäisen tehokas omissa maalipaikoissaan.

Kun MYPA ei omista paikoistaan palloa maaliin saanut, NJS rokotti ainoasta kunnon tekopaikasta 16. minuutilla. Maalintekijänä Janar Georg.

Kotijoukkue lähti hakemaan hanakasti tasoitusta ja kun ottelua oli pelattu 23. minuuttia nähtiin koko ottelun puhutuin tilanne. MYPA sai luotua painetta NJS:n rangaistusalueelle ja lopulta kovan hässäkän jälkeen Jari Hasselin laukaus kimpoili Jussi-Pekka Rämän kautta maaliin. Nurmijärveläiset protestoivat tilannetta Rämän käsivirheenä. Ottelun tuomaristo oli jo maalin hyväksynyt, mutta lopulta erotuomari Ayhan Dagin ja avustavan erotuomarin Simo Mynttisen neuvonpito johti MYPAn maalin hylkäämiseen ja Rämälle nostettiin tilanteesta keltainen kortti.

NJS:n toinen maali syntyi lisäajalla kulmapotkusta. Aleksi Kilpeläinen puski taukolukemat 0–2.

MYPAn maalinteon tiellä ei niinkään ollut NJS-maalivahti Otso Knuuttila, vaan ylärima.

MYPAn verkkosivuilla päävalmentaja Marko Honkanen kertoo olevansa tyytyväinen joukkueensa taisteluilmeeseen, mutta kaipasi maalipaikoissa tehokkuutta. Myös ottelun tuomariston ratkaisut aiheuttivat päävalmentajassa ihmetystä.

– Taisteluilme oli hyvä. Pystyttiin kuitenkin rakentamaan ihan hyviä maalipaikkoja. Kaveri iski tosi kovalla prosentilla niistä paikoista mitkä sai ja meillä ei tuntunut uppoavan mikään. Ensimmäisen puoliajan lisäaika, kostautui meille yhden maalin muodossa. Toki viimeinen tilanne pitää puolustaa hyvin, mutta missään nimessä ei olisi pitänyt antaa lisäaikaa.

MYPA kolisteli kolmeen eri otteeseen ylärimaa, mutta jossitteluihin Honkanen ei sen enempää halunnut lähteä mukaan.

– Ei tässä auta jossitella. Nyt vain pitää iskeä paikoista mitä on. Mielestäni meillä oli riittävästi paikkoja tehdä maaleja.