Ostospassi arvontoineen houkuttelee käyttämään paikallisia yrityksiä ja palveluja

Kuinka voimme tukea paikallisia yrittäjiä? Kannustamalla ostamaan paikallisilta yrityksiltä ja käyttämään paikallisia palveluja. Lauantaina 29.5. vietetään valtakunnallista Lähilauantai-päivää, jolloin yrittäjät aktivoituvat paikallisesti eri puolilla Suomea. Teemapäivän aikana muistutetaan myös yrittäjyyden merkityksestä kuntapolitiikassa.

– Kannustamme kaikkia ostamaan lähialueen yritysten tuotteita ja palveluja kivijalkakaupoista tai paikallisten yritysten verkkokaupasta. Tukemme lähialueen yrityksille ja palvelujen tuottajille on nyt tärkeämpää kuin koskaan, kehottaa Anjalankosken Yrittäjien varapuheenjohtaja Taina Mauno.

Anjalankosken Yrittäjät -yhdistys osallistuu teemapäivään. Ostospasseja on jaossa muun muassa K-Supermarket Ykköstorissa, K-Market Anjalassa, Danpiissä Anjalassa, Soittoruokala Kiroilevassa Kokissa ja Myllykoskella Reunan kirjakaupassa.

Kymen Yrittäjien ostospassin suosio on yllättänyt ja niitä on painettu lisää.

– Passiin saa merkinnän, kun tekee ostoksia paikallisissa yrityksissä. Minimisummaa ei ole. Keräysaika on 29.5.–14.6., kertoo Kymen Yrittäjien järjestösihteeri Tuula Makkonen.

Palauttamalla ostospassin Kymen Yrittäjille osallistuu 300, 200 ja 100 euron lahjakorttien arvontaan. Lahjakortin voi valita haluamaansa paikalliseen liikkeeseen tai palveluun.

– Helpoin tapa palauttaa passi on ottaa kuva kortista, jossa näkyvät kerätyt leimat sekä yhteystiedot ja lähettää kuva. Arvonta suoritetaan 28.6.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka