Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ennakkoäänestyspaikkoina toimivissa kirjastoissa palveluajat ovat samat kuin ennakkoäänestyksen aukioloajat

Kouvolan kirjastojen kesäaukioloajat noudattavat aikaisempien vuosien linjaa eikä niihin ole tehty suuria muutoksia.

Tulevat kuntavaalit vaikuttavat myös kirjaston aukioloaikoihin, sillä osa kirjastoista toimii ennakkoäänestyspaikkoina ajalla 26.5.–8.6. Ennakkoäänestyspaikkoina toimivissa kirjastoissa palveluajat ovat samat kuin ennakkoäänestyksen aukioloajat, ja siten myös kahtena sunnuntaina on kirjastoissa palveluaikaa. Lisäksi Haanojan ja Inkeroisten kirjastoissa ei ennakkoäänestysten aikana eikä 24.–25.5 ja 9.6. ole omatoimiaikaa vaalijärjestelyjen takia.

Kaikki kirjastot ovat suljettuja juhannuksena ajalla 25. –27.6. Omatoimikirjastot ovat kuitenkin käytettävissä. Elimäen kirjasto on suljettu ajalla 28.6.–11.7. sekä Inkeroisten ja Korian kirjastot pidetään suljettuina ajalla 12.7.–25.7.

Kirjastoauto Tesaurus liikennöi koko kesän reittiaikataulunsa mukaisesti iltareitit.

Kouvolan kirjastojen rajoitukset muuttuivat osittain 17.5. alkaen. Kirjastot ovat avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti ja kirjastoauto on reittiajossa aikataulunsa mukaan. Omatoimikirjastoissa on nyt mahdollista asioida joka päivä kello 7–20.

Osa kirjastoista toimii kuntavaalien ennakkoäänestyspaikkana ajalla 26.5.–8.6.

Kirjastojen oleskelutiloja on niinikään avattu ja kirjastojen varattavia tiloja varataan ensisijaisesti Varaamo-palvelun kautta. Varaamiseen asiakas tarvitsee kirjastokortin ja siihen liitetyn tunnusluvun. Varaajan tulee noudattaa tapahtumahetkellä voimassaolevia koronarajoituksia.

Mediamajan digiopastus on käynnistynyt. Digiopastusta annetaan ajanvarauksella.

Aluehallintoviraston määräämä kokoontumisrajoitus yleisötilaisuuksiin ja yleisiin kokouksiin on tällä hetkellä Kymenlaaksossa 20 henkilöä.