Euroviisuihin osallistuva rock-yhtye Blind Channel täydentää Koria Rollin artistikattausta

Oululainen rock-yhtye Blind Channel nähdään tällä viikolla Rotterdamin euroviisulavalla – ja 13. elokuuta Koria Rollin lauteilla.

– Blind Channel on juuri nyt kovimmassa nosteessa oleva kotimainen yhtye. Ja mikä parasta, tämä tarina on vasta alkumetreillä, kertoo Koria Rollin tapahtumapäällikkö Matti Lindholm tiedotteessa.

Blind Channel täydentää tämän vuoden Koria Rollin perjantain kattauksen. Kaksipäiväisen festarin ykköspäivänä kuullaan Blind Channelin lisäksi Anssi Kelaa, Timo Rautiaista & Trio Niskalaukausta sekä Arttu Wiskaria. Lauantaille on julkaistu toistaiseksi kolme esiintyjää: Emma-pystejä ennätyksellisesti kahminut BEHM, Uniklubi sekä Viikate.

– Koria Roll on kaksipäiväinen hyvänmielen poprock-festivaali yli 18-vuotiaille. Artistikattaus on monipuolinen sekoitus kotimaisen musiikin huipulta ja pöytälaatikossa julkaisemattomana on vielä hyvä kouvolalainen twisti.

Maailmaa kurittanut koronapandemia on Suomessa kääntynyt parempaan päin kesää kohti mentäessä.

– Viime kesän hyvät kokemukset ja koko ajan kiihtyvä rokotustahti vahvistavat entisestään uskoamme siihen, että elokuun puolivälissä on taas turvallista kokoontua festareiden merkeissä. Seuraamme ja noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeita.

– Myös viime viikkojen lipunmyyntitahti kertoo siitä, että ihmisten luottamus kesätapahtumiin on korkealla ja Koria Rollia odotetaan kovasti.

KORIA ROLL 2021 (K18)

Kallioniemi, Koria, Kouvola

Pe 13.8.

Arttu Wiskari, Anssi Kela, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Blind Channel

La 14.8.

BEHM, Uniklubi, Viikate

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka