Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perätalot viljelevät pääasiassa viskin raaka-ainetta entsyymiohraa

Isä ja poika Perätalo, Juha ja Matias, tutkailevat 20. huhtikuuta kylvettyä vehnää myllykoskelaispellolla. Maanpinnalla ei näy vielä vihreää, mutta pian sitä alkaa kuulemma jo puskea mullan läpi.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskilaakson sisällöt.

Tutustu 1 kk maksutta! Tilaa 2 kk 10 € + 1 kk maksutta!

Digitilauksen sisältö

  • Keskilaakso.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi