Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaupungin johto esittäytyy, kuka saa Kouvolan kulttuuripalkinnon? – Kouvola-päivää juhlitaan tänään ja huomenna verkossa

Kouvola-päivänä kaupungin verkkopalveluissa nähdään perjantaina ja lauantaina upea kattaus niin asiapitoista ohjelmaa kuin viihdettäkin. Kaupungin johto esittäytyy Kouvola-varteissa, joihin saa lähettää kysymyksiä myös livenä.

Perinteisen Kouvola-päivän ohjelma tarjotaan tänä vuonna koronan takia verkossa. Kouvolan kaupungin verkkopalveluissa on luvassa monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille.

Kaupungin 12. syntymäpäivän ohjelmaan on koottu live-lähetyksinä musiikkia ja ajankohtaisia keskusteluja esimerkiksi Kimolan kanavasta ja Alvar Aalto -viikosta. Verkossa voi katsella myös aikaisemmin tallennettuja Kymi Sinfoniettan konsertteja ja muita musiikkiesityksiä, tavata kirjailijavieras Mari Mörön ja kulkea omatoimisia kulttuurireittejä. Museon näyttelyihin on mahdollisuus tutusta virtuaalisesti, ja tarjolla on myös musiikkiluokkien laulutervehdyksiä.

Perjantaina 7. toukokuuta uutuutena luvassa ovat Kouvola-vartit, joiden aikana niin kaupungin kuin tytäryhtiöidenkin johtohenkilöt esittäytyvät. Talouteen, opetukseen tai vaikka rakentamiseen liittyviä kysymyksiä on voinut lähettää verkkon kautta.

Perjantaina paljastetaan Kouvolan kulttuuripalkinnon saaja kello 17.30 alkavassa livelähetyksessä. Kello 19.00 Pohjois-Kymen Musiikkiopiston suorassa konserttilähetyksessä musisoi 50-juhlavuoden kunniaksi laaja joukko soittajia pienistä aikuisiin. Nupa-talolta välitetään koko illan Kouvola-spesiaali kello 18–21 hyvän musiikin ja yllätysvieraiden kera.

Lauantaina on luvassa viihdettä ja hauskanpitoa, esimerkiksi jumppaa ja Poikilo-museon näyttelyinfo.