Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huippusuunnistajia viikonloppuna Elimäen Hangasmäellä – Kilpailu televisioidaan ISTV:ssä

Kouvolan Suunnistajien perinteinen KevätSuunnistus kilpaillaan korona-rajoituksin kaksipäiväisenä Elimäen Hangasmäellä tulevana viikonloppuna. Kilpailun areena rakennetaan Teuroistenkirkkotien varrella sijaitsevan Hongiston-Mustilan ampumaseuran majan piha-alueelle.

– Tämän vuoden kisamme sai arvokisastatuksen Suunnistusliigan ja Viestiliigan osakilpailujen muodossa. Lauantainen Kevät-keskari on uutuus ja sunnuntainen Kymen Rastiviesti on vuosikymmenen takaa tuttu ja herätetään tällä tavoin taas henkiin, kertoo kilpailunjohtaja Riikka Peltonen.

Kilpailuun odotetaan 700–1000 osallistujaa. Valtaosa suomalaisista huippusuunnistajista saapuu kilpailemaan liigapisteistä. Kilpailu televisioidaan ISTV:ssä. Aikataulu ja linkki suoraan lähetykseen on nähtävissä KS:n nettisivulla www.kouvolansuunnistajat.fi.

Kilpailu on jo kahdeksas KevätSuunnistus. Vuosittain lähes 500 kilpailijaa kerännyt kilpailu on viety läpi KS:n nuorten johtamana. Tällä kertaa kilpailua johtava, Hirvelästä kotoisin oleva Riikka Peltonen on ylioppilas kahden vuoden takaa ja saanut johtajakoulutusta suorittamalla RUK:n. Suunnistuksen hän on aloittanut 6-vuotiaana Sippurastin rastikerhossa.