Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronarokotukset 50–59-vuotiaille käynnistyvät viikolla 19 –  55–59-vuotiaat voivat jo varata aikoja

Koronarokotukset 50–59-vuotiaille kymenlaaksolaisille käynnistyvät viikolla 19. Ajanvarauksen sujuvoittamisen vuoksi ajanvaraus avataan porrastetusti: 55-59-vuotiaat voivat varata aikoja torstaista 6.5. alkaen ja 50-54-vuotiaat tiistaista 11.5. alkaen.

Ensisijaisesti asiakkaita pyydetään käyttämään sähköistä ajanvarausta. Mikäli sähköisen ajanvarauksen käyttö ei ole mahdollista, rokotukseen voi varata ajan myös puhelimitse. Aina kun ajanvaraus avautuu uudelle ryhmälle, niin sähköinen kuin puhelinajanvarauskin käyvät vilkkaina. Mikäli sähköisessä ajanvarauksessa on ruuhkaa, pyydämme yrittämään myöhemmin uudelleen.

Ajanvaraus on auki ja rokotukset ovat käynnissä edelleen myös kaikille sairauden tai tilan vuoksi riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville. Samoin 60-vuotiaat ja kaikki tätä vanhemmat voivat edelleen varata rokotusaikoja. Rokotusaikoja on tällä hetkellä hyvin tarjolla rokotuspisteissä puolilla Kymenlaaksoa.

Tietoa ajanvarauksesta täältä: https://korona.kymsote.fi/ajanvaraus-rokotukseen/

Sähköisessä ajanvarauksessa on käyttökatko perjantaina 7.5. klo 21.00 alkaen. Käyttökatko johtuu potilastietojärjestelmän päivityksestä ja päättyy arviolta lauantaina 8.5. aamupäivän aikana. Pahoittelemme käyttökatkosta aiheutuvaa häiriötä.