Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vappuviikonloppuna rattijuoppoja Inkeroisissa ja Korialla – Huomattavaa ylinopeutta kaahattiin Korialla ja Ummeljoella

Perjantai-iltapäivän ja maanantaiaamun välisenä aikana poliisi tapasi Kouvolassa yhteensä yhdeksän ajoneuvon kuljettajaa, joita epäillään rattijuopumuksesta. Juopuneita kuljettajia oli ratissa muun muassa Inkeroisissa ja Korialla. Huomattavaa ylinopeutta ajettiin Korialla ja Ummeljoella.

Kahta viikonlopun aikana tavattua henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Kouvolan keskustan alueella perjantaina tavatun kuljettajan epäillään ajaneen lisäksi ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuusankoskella lauantaina tavatun kuljettajan epäillään ottaneen ajamansa henkilöauton käyttöönsä luvatta ja ajaneen sekä alkoholin että huumaavien aineiden alaisena.

Kuutta henkilöauton ja yhtä mopon kuljettajaa epäillään perusmuotoisesta rattijuopumuksesta. Henkilöauton kuljettajien epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ja syyllistyneen näin rattijuopumuksen lisäksi huumausaineen käyttörikokseen. Kuljettajista yhden epäillään ajaneen myös ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta. Epäillyistä yksi tavattiin Kouvolan keskustan alueella, kaksi Kuusankoskella, kolme Inkeroisissa ja yksi Korialla.

Viikonlopun aikana poliisi pysäytti Korialla, Valkealassa ja Ummeljoella henkilöautojen kuljettajat, joita epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta huomattavan ylinopeuden takia. Kuljettajat määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Ajokiellon lopulliseen pituuteen vaikuttavat epäillyn rikoshistoria ja tuomioistuimen asiasta antama päätös, mutta vastaavissa tapauksissa ajokielto on lyhyimmillään kolme kuukautta.