Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronarokotukset alkavat kaikille 60 vuotta täyttäneille – Sähköinen ajanvaraus alkaa tänään illalla

Koronarokotukset kaikille 60 vuotta täyttäneille kymenlaaksolaisille alkavat. Sähköinen ajanvaraus 60 vuotta täyttäneille aukeaa tänään tiistaina 27.4. kello 21. Puhelinajanvaraus aukeaa keskiviikkona 28.4. kello 8.

Ensisijaisesti asiakkaita pyydetään käyttämään sähköistä ajanvarausta. Mikäli sähköisen ajanvarauksen käyttö ei ole mahdollista, rokotukseen voi varata ajan myös puhelimitse. Ensimmäiset tunnit ovat ajanvarauksessa aina vilkkaimpia niin sähköisessä palvelussa kuin puhelinajanvarauksessakin. Mikäli ajanvarauksessa on ruuhkaa, pyydämme yrittämään myöhemmin uudelleen.

Ensimmäiset rokotusajat ovat tarjolla jo tälle viikolle.

Ajanvaraus on auki ja rokotukset ovat käynnissä edelleen myös kaikille sairauden tai tilan vuoksi riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville. Samoin 65-vuotiaat ja kaikki tätä vanhemmat voivat edelleen varata rokotusaikoja. Rokotusaikoja on tällä hetkellä hyvin tarjolla rokotuspisteissä puolilla Kymenlaaksoa.