Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Inkeroisten yhteiskoulun pienryhmien väistötiloista päätetään ensi viikolla

Inkeroisten yhteiskoulun pienryhmien väistötiloista päätetään kasvatus- ja opetuslautakunnan kokouksessa ensi viikolla.

Kokouksessa esitettävän väistötilasuunnitelman on laatinut Inkeroisten yhteiskoulun rehtori Jari Eronen on yhdessä Tehtaanmäen koulun ja Anjalan koulun rehtoreiden kanssa.

Jos ehdotus hyväksytään, alakoulun alueelliset pienryhmät siirtyvät Ummeljoen kouluun. Yläkoulun alueelliset pienryhmät siirtyvät Anjalan koulun nykyisiin tiloihin yhdessä yläkoulun muiden oppilaiden kanssa.

–Tämä mahdollistaa integroitumisen yleisopetuksen ryhmiin ja sosiaalisen vuorovaikutuksen oman ikäryhmän kanssa, opetuspalvelupäällikkö Pirjo Piiroinen sanoo.

Toisin kuin alustavassa suunnitelmassa oli kaavailltu, nyt esitettävässä suunnitelmassa Nuorten talo siirtyisi Inkeroisten keskustaan, kaupungin kiinteistöön osoitteessa Päätie 19. Samaan paikkaan tulisivat myös oppilashuollon tilat. Näiden lisäksi koulunuoriso- ja oppilashuoltotyötä tehdään edelleen myös kouluilla.

Väistötiloissa olon aikana oppilaaksi ei oteta toissijaisia oppilaita.

Kasvatus- ja opetuslautakunta hyväksyi jo maaliskuussa Inkeroisten yhtenäiskoulun muiden oppilaiden väistötilasuunnitelman.