Kouvolan kaupungin ulkoliikuntakentät avautuvat tiistaina alle 18-vuotiaiden ryhmäliikuntaan

Kouvolan kaupunki avaa parempaan suuntaan kääntyneen epidemiatilanteen vuoksi harrastustoimintaan liittyviä rajoituksia.

– Avaamme rajoituksia hallitusti ensisijaisesti nuorten harrastamisesta alkaen, kertoo turvallisuuspäällikkö Johanna Franzén.

– Korostan kuitenkin, että koronatilanne ei vielä ole Kouvolassa ohi. Meidän täytyy edelleen noudattaa varovaisuutta kaikissa kontakteissa. Mikäli tartuntojen määrä kääntyy kasvuun, joudumme taas kiristämään rajoituksia, mitä kukaan ei varmastikaan halua.

Epidemiatilannetta seurataan, ja mikäli tartuntojen määrä pysyy alhaisena, voidaan rajoitusten purkua jatkaa toukokuussa.

Alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminta on mahdollista ulkotiloissa ilman ryhmäkoon rajoitusta seuraavilla käytännöillä tiistaista 20.4. alkaen:

• Harjoitukset tulee järjestää siten, että turvavälit toteutuvat koko harjoituksen ajan.

• Pelejä tai otteluita ei tule järjestää (pois lukien ammattiurheilu kuten ennenkin ilman yleisöä).

Alakouluikäisten ja sitä nuorempien ryhmäharrastustoimintaa voi edelleen toteuttaa sisätiloissa. Sisätiloissa tapahtuvassa harrastustoiminnassa tulee noudattaa edelleen 10 henkilön ryhmäkoon rajoitusta. Sisätiloissa tartunta- ja altistusriskit ovat ulkotiloja suuremmat.

Aikuisten ryhmäharrastustoiminta on edelleen toistaiseksi keskeytetty sisä- ja ulkotiloissa pois lukien ammattiurheilu.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka