Joakim Lindberg seuraa isänsä jalanjälkiä MYPAn kapteenina – Varakapteeneina Tomi Räikkönen, Jari Hassel ja Olli Kähkönen

MYPAn kapteenisto kaudella 2021: Olli Kähkönen (vas.), Joakim Lindberg, Tomi Räikkönen ja Jari Hassel. MYPA

MYPAn kapteenina alkavalle kaudelle toimii Joakim Lindbergin. Varakapteeneiksi joukkue valitsi Tomi Räikkösen, Jari Hasselin ja Olli Kähkösen.

Lindberg on MYPAssa jo toisen polven kapteeni, kun hänen isänsä Janne "Jose" Lindberg kantoi nauhaa viimeksi vuonna 2003.

– Iso kunnia päästä pelaamaan kesällä nauha kädessä. Jätkät valitsi kapteeniston ja valmentajat hyväksyivät tuloksen. Yritän sytyttää joukkueen omalla esimerkilläni antamalla kentällä kaiken jokaisessa pelissä. Vastuu on suuri, mutta meitä on kapteenistossa neljä pelaajaa, joten saadaan jaettua hyvin vastuuta mikäli tulee poissaoloja. Itselleni tämä on ensimmäinen kerta kapteenina miesten peleissä, mikä on tuonut harjoitusotteluihin uuden tuntua, pohtii kolmannen perättäisen MYPA-kautensa aloittava "Jokke" kapteenivalintaansa seuran verkkosivujen tiedotteessa.

Tuore kapteenisto on ehtinyt kantaa MYPAn värejä edustustasolla jo jonkin aikaa. Varakapteeneista Kähkönen aloittaa joukkueessa viidennen perättäisen kautensa ja Hassel neljännen. Jo Kolmosessa seuraa edustanut Räikkönen palasi MYPAn paitaan vietettyään vuoden Inkeroisten Purhan väreissä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka