Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lisää nuoria pelaajia MYPAAn – Sisu Häkälä teki vuoden sopimuksen

MYPA täydensi miehistöään, kun testijaksolla mukana ollut Sisu Häkälä on tehnyt seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Kotkan Peli-Karhujen kasvatti pelasi edelliskauden kasvattiseurassaan Kaakkois-Suomen Kolmosta. Nyt 2003 syntynyt keskikenttäpelaaja hakee seuraavaa askelta Myllykoskella hyvin mielin.

– Hyvät fiilikset sopimuksesta ja sarjan alkua odotellaan innolla. Peleistä odotetaan kovaa tekemistä sekä halua voittaa niin omalta osaltani kuin koko joukkueeltakin.

Valmentaja Mano Honkanen analysoi tuoretta hankintaa.

– Sisu oli motivoitunut liittymään joukkueeseen jo heti try out -jakson jälkeen ja kuuluu MYPAn strategiaan missä nuoria pelaajia ajetaan sisään. Sisu on näyttänyt olevansa erittäin hyväasenteinen harjoittelija, joka pelaa täysillä koko ajan ja on hyvä kaksinkamppailuissa.

– Kehitettävää on keskialueen havainnoinnissa, peliasennoissa ja ensimmäisissä kosketuksissa, joihin nyt kiinnitetään huomiota. Toivottavasti kehitystä tapahtuu ja voidaan peluuttaa kesällä Kakkosessa. Harjoituspeleissä esitykset ovat olleet positiivisia.