Keskilaakson verkkopalvelu uudistui

Juttujen kommentointi on lehden tilaajien käytössä.

Keskilaakson verkkopalvelu on uudistunut. Uudistuksen tavoitteena on parantaa tilaajien palvelua verkossa.

Verkkopalvelun ulkoasua on selkiytetty. Se on suunniteltu erityisesti älypuhelinten pieniä näyttöjä ajatellen, koska yhä useampi tilaaja lukee lehtensä puhelimesta ja tietokoneelta. Lähes 70 prosenttia lehden lukijoista käyttää sisältöjä älypuhelimella.

Uusi verkkopalvelu toimii myös nopeammin kuin edeltäjänsä. Myös verkon mahdollisuudet ja tekniikat kehittyvät.

Jatkossa käytössä on kaksi eri sovellusta: uusi uutissovellus, jonka pikakuvakkeen voi ladata laitteelle osoitteesta keskilaakso.fi/asenna.

Uutissovelluksesta voi seurata lehden verkkouutistarjontaa. Keskilaakson entinen sovellus muuttui päivän lehti -sovellukseksi, josta pääsee lukemaan näköislehden sekä näköislehden arkistoa.

Päivän lehti -sovellus löytyy Applen App Storesta ja Googlen sovelluskaupasta. Molempiin sovelluksiin sekä verkkopalveluun kirjaudutaan entisellä mediatunnuksella ja salasanalla.

Sovellusuudistuksella pyritään tarjoamaan paras mahdollinen tapa lukea sekä verkkojuttuja että näköislehteä.

Uudessa verkkopalvelussa ei eritella enää erillisin kuvakkain mikä on ilmainen juttu ja mikä vain tilaajalle. Kun lukija on kirjautunut tilaajana mediatunnuksellaan palveluun, hän voi siirtyä eteenpäin rajattomasti, ja käytössä ovat kaikki lehden sisällöt.

Osa Keskilaakson sisällöistä on edelleen vapaasti luettavissa, mutta valtaosa on vain tilaajille. Kaikki verkkopalveluiden sisällöt sisältyvät myös paperilehden tilaukseen.

Jos tilaajalla on voimassa oleva paperilehden tilaus, muttei vielä mediatunnusta, sen pääsee luomaan osoitteessa keskilaakso.fi/aktivoi.

Uudessa verkkopalvelussa myös juttujen kommentointi on ainoastaan lehden tilaajien käytössä. Samalla kommentointijärjestelmä uudistuu.

Lukija voi luoda tilaajatunnuksillaan nimimerkin järjestelmässä. Kommentit ennakkomoderoidaan kuten ennenkin, ja moderoinnista vastaa STT.

Kommentoi