Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sheikki Laakson juhlaromurallissa komeasti 50 osanottajaa – lauantaina on tiedossa kunnon törmäilyä Myllykoskella

– Romuralli on kunnon show’ta. Olen aivan varma, että jos laji kiinnostaa sen verran, että tulee paikalle, ei varmasti jää

– Romuralli on kunnon show’ta. Olen aivan varma, että jos laji kiinnostaa sen verran, että tulee paikalle, ei varmasti jää kylmäksi. Romurallissa sekä kuskeilla että katsojilla on hauskaa. Tämä ei ole itsestäänselvyys kaikissa lajeissa. Vaikka autot näyttävät olevan kuinka romuina, ne vain liikkuvat ja liikkuvat, kuvailee Sheikki Laakso, 49, naurahtaen.

Laakso on lajin uranuurtajia Suomessa. Ensi lauantaina Myllykoskella järjestetään romuralli, joka on Sheikin juhlakisa.

– Olin toteuttamassa romurallia Myllykoskelle yhdessä ystävieni kanssa ensimmäisen kerran 5.9.1993 eli 25 vuotta sitten. Eli aika pitkäänhän tätä on tullut tehtyä, mutta into on säilynyt.

Tulevan lauantain romuralli järjestetään Myllykoskella entisen tehtaan kentällä.

– Kyseessä on niin sanottu puukenttä, jolle mennään puuportista sisään. Kulku ei siis ole pääportin kautta, vaan paikasta noin 100 metriä Jokisillantietä Kouvolaan päin. Kentältä löytyy rata-alueen ohella hyvin parkkitilaa ja siellä on kahvio, selvittää Laakso.

Kilpailuun on tulossa mukaan 50 osanottajaa, joista 41 on mukana etuvetoluokassa ja 9 super-luokassa. Joukossa ovat muun muassa myllykoskelaiset Sebastian Susiluoto ja Niko Andersson. Osanottajamäärä on ennätys viimeiseen kymmeneen vuoteen.

Puoliltapäivin alkava kisa kestää kolmisen tuntia ja siihen on vapaa pääsy alle 18-vuotiailta.

Lue koko juttu Keskilaaksosta 30.8.