Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide. Yhteistyötä yli puoluerajojen lasten, nuorten ja perheiden hyväksi

Haluamme yhteistyömme avulla edistää lapsiystävällistä päätöksentekoa Kouvolassa. On tärkeää, että kuntapolitiikan kenttä on yhtä moninainen kuin Kouvola on. Lapset, nuoret

Haluamme yhteistyömme avulla edistää lapsiystävällistä päätöksentekoa Kouvolassa. On tärkeää, että kuntapolitiikan kenttä on yhtä moninainen kuin Kouvola on. Lapset, nuoret ja perheet tarvitsevat periksiantamattomia puolestapuhujia, jotka tuntevat arjen ilot ja haasteet.

Me äidit olemme osaavia ja tärkeitä politiikan tekijöitä. Kuntapolitiikan yhdistäminen perhearkeen on järjestelykysymys – organisointikyky, neuvottelutaidot ja tehokkuus ovat äitien supervoimia, joita politiikan tekemisessä tarvitaan. Toivomme Kouvolan naisilta rohkeutta lähteä kuntavaaliehdokkaiksi sekä antaa äänensä naisille.

Meidän tavoitteemme on yksi yhteinen Kouvola, yhdenvertainen ja syrjimätön kaupunki, jossa on tilaa erilaisuudelle ja perheiden omille valinnoille. Erilaisille ihmisille, erilaisille puolueille ja ennen kaikkea erilaisille asuinalueille. Tulemme eri puolilta Kouvolaa ja haluamme kehittää kotikaupunkiamme tasapuolisesti, kunkin alueen omia vahvuuksia hyödyntäen. Yhteistyö on uudistusten ja muutosten avain. Me aloitimme sen jo nyt, ja venekin kulkee kovempaa, kun kaikki soutavat samaan suuntaan.

Christa Carpelan (kok.)

Jutta Hartikainen (kok.)

Henna Hovi (sd.)

Sari Porvari (vas.)

Taina Vainio (vihr.)

Liisa Varjola (kesk.)