Kuvagalleria

Kansalliset hiihdot Anjalassa 8.1.

Anjalan kansalliset hiihdot järjestettiin 8.1. urheilukentän maastossa. Miesten sarjassa nappasivat kaksoisvoiton IF Femmania edsutavat veljekset Joachim ja Johan Gustafsson. Sippolan Kunnon Simo Mänttäri oli viides ja Anjalan Liiton Eetu Nyman kahdeksas.

Naisten yleisen sarjan voitti Espoon Hiihtoseuran Maria Paatero ennen Liiton Sari Väärästä ja Säde Suutaria.

Ohessa kuvasatoa kilpailusta.

Joulurauha lapsille ja nuorille

Lapsille ja nuorille julistettiin joulurauha Ankkapurhan kulttuuripuiston alueella jo kolmannen kerran 1. joulukuuta. Tapahtuman teemana oli Valoa pimeyteen. Nuorisokeskus Anjala tarjosi yhteistyökumppanien kanssa tunnelmallisen jouluvaelluksen, puuroa ja glögiä, poni- ja hevosratsastusta ja vierailipa paikalla myös joulupukki ja maija mehiläinenkin.

 

Piirakkataidetta

Inkeroisten seurakuntatalon keittiössä on tunnelmaa.  Menossa on kolmas Karjalaisseurojen Kymenlaakson piirin naistoimikunnan ja Inkeroisten seudun Karjalaseuran järjestämä piirakkakurssi. Isolla joukolla valmistuu vauhdilla karjalanpiirakoita perunalla ja riisillä, perunavatruskoja ja pyörösiä perunasoseella.

 

Paloasemalla juhlittiin

Myllykosken paloasemalla vietettiin 8.10. avoimia ovia ja 6.10. käyttöönottojuhla.

 

Miehet ratsailla

Kaakon kolli -ratsastustapahtuma kisattiin 2.10. E.S.Riding Clubilla Liikkalassa.

 

Kustaan sota 1788–1790 kansanooppera

Anjalan kartanon jokinäyttämöllä nähdään kansanooppera Kustaan sota 1788–1790. Esityksiä on 21. elokuuta asti.

 

Ponien ja hevosten Match Show 3.8.

Kymijoen Ratsastajat ry järjesti ponien ja hevosten Match Show’n Anjalan Hevoskeskuksella keskiviikkona 3. elokuuta. Jokainen leikkimieliseen näyttelyyn osallistunut poni ja hevonen palkittiin ruusukkeella, jonka lisäksi palkittiin BIS I, II, III ja paras esittäjä sekä annettiin muita erikoispalkintoja.

 

 

Junnuleiri 28.-29.7.

Kymenlaakson karjakerhon järjestämällä kaksipäiväisellä leirillä oli teoriaopetusta ja käytännön harjoituksia vasikoiden valmistelusta näyttelyyn sekä talutusharjoituksia. Nuoren karjan ympärillä touhusi yksitoista 6-14 -vuotiasta lasta ja nuorta.

 

 

Jaakonpäivä 24.7.

Perinteinen Jaakonpäivän tapahtuma järjestettiin jo 9. kerran. Ohjelmassa oli Match Show ja yrittäjien Jaakon nimeäminen. Vuoden Jaakko -arvonimen sai Anjalankosken Auto- ja Rengaspalvelu Oy:n sekä Anjalankosken Varaosa Oy:n yrittäjä Rauno Virtanen.

 

 

Ankkapurha Go Go 23.7.

Ankkapurhan kulttuuripuistossa järjestettiin toista kertaa Ankkapurha Go Go -tapahtuma. Koko perheelle suunnattu ilmaistapahtuma ja kesäsää keräsivät paikalle runsaasti väkeä lauantaina.

Lasten festareilla oli lastenorkesterin lisäksi ilmapallotaikuutta, hevosratsastusta, temppupiste ja pomppulinnoja. Tapahtumassa oli aikuisempaan makuun kattava kattaus paikallista musiikkia. Bändien esitykset jatkuivat iltayhdeksään.

 

 

AnkkaPurha-turnaus 18.–19.6.

Anjalan ja Inkeroisten urheilukentillä pelattiin AnkkaPurha-turnaus 18.–19. kesäkuuta. Junnujoukkueita oli yli 50.

 

 

Peter Randall-Pagen töitä Sippolassa 18.9. saakka

Taidekeskus Antareksessa Sippolassa on parhaillaan näytteillä maailmankuulun kuvanveistäjän Peter Randall-Pagen töitä. Näyttely on avoinna 18.9. saakka pois lukien maanantait ja juhannuksen ajan kaksi päivää.

 

 

Kuninkaantieajo 21.5.

Inkeroisista lähti matkaan noin 80 museoajoneuvoa lauantaina. Väkeä oli mukavasti seuraamassa lähtöä.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko hiihdon MM-kilpailut?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...