0

Valtatiellä 15 hurjaa ylinopeutta – 70 km/h nopeusrajoitusalueella 122 km/h

Viikonlopun aikana Kouvolassa tavattiin kuusi rattijuopumuksesta epäiltyä henkilöauton kuljettajaa.
Yhtä kuljettajista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kolmen kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ja syyllistyneen rattijuopumuksen lisäksi huumausaineen käyttörikokseen. Kahden kuljettajan epäillään ajaneen lisäksi ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Poliisi pysäytti lauantaina aamuyöllä Kotkan valtatiellä henkilöauton kuljettajan, jota epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kulkuneuvon nopeudeksi mitattiin 122 km/h alueella, jossa on 70 km/h nopeusrajoitus.
Lauantaina iltapäivällä henkilöauto törmäsi Kuusankoskella Kuusaantien ja Valtakadun läheisyydessä olevaan pyöräkatokseen. Auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Samana iltapäivänä Kuusankoskella tapahtui myös henkilöauton ja polkupyörän välinen onnettomuus. Tilanteessa pyöräilijää epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...