Seurakuntayhtymä selvittää Sippolakodin tilojen vuokrausmahdollisuutta

Kouvolan kaupunki on laittamassa Sippolakotia myyntiin, mutta on myös kiinnostunut vuokraamaan osan tiloista Kouvolan seurakuntayhtymälle. Sippolakodin tilavuokraus mahdollistaisi seurakuntayhtymälle luopumisen

Sippukylät ry:n puheenjohtaja Jarkko Tani sanoo, että seurakunnan toimintojen siirtäminen taustalla olevaan entiseen Sippolakotiin on ehdottomasti nykytilannetta parempi ratkaisu. Kuva: Ilkka Kujala

Keskilaakso

Kouvolan kaupunki on laittamassa Sippolakotia myyntiin, mutta on myös kiinnostunut vuokraamaan osan tiloista Kouvolan seurakuntayhtymälle. Sippolakodin tilavuokraus mahdollistaisi seurakuntayhtymälle luopumisen vuokralla olevista väistötiloista Sippolan koulun yhteydessä.

Kiinteistö- ja hautauspalvelun johtokunta käsitteli Sippolan tilakysymystä 4.2. kokouksessaan. Johtokunta antoi vastauksena yhteiselle kirkkoneuvostolle, että selvitetään Sippolakodin osan vuokrausta seurakunnan toiminnalle. Alun perin vuokratilat olivat yksi vaihtoehto kirkon tilojen muokkauksen ja uuden rakennuksen rinnalla.

Yhteinen kirkkoneuvosto käsittelee asiaa 25.2. kokouksessaan.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka