0

Seurakuntayhtymä selvittää Sippolakodin tilojen vuokrausmahdollisuutta

Kouvolan kaupunki on laittamassa Sippolakotia myyntiin, mutta on myös kiinnostunut vuokraamaan osan tiloista Kouvolan seurakuntayhtymälle. Sippolakodin tilavuokraus mahdollistaisi seurakuntayhtymälle luopumisen vuokralla olevista väistötiloista Sippolan koulun yhteydessä.
Kiinteistö- ja hautauspalvelun johtokunta käsitteli Sippolan tilakysymystä 4.2. kokouksessaan. Johtokunta antoi vastauksena yhteiselle kirkkoneuvostolle, että selvitetään Sippolakodin osan vuokrausta seurakunnan toiminnalle. Alun perin vuokratilat olivat yksi vaihtoehto kirkon tilojen muokkauksen ja uuden rakennuksen rinnalla.
Yhteinen kirkkoneuvosto käsittelee asiaa 25.2. kokouksessaan.

2 kommenttia aiheesta “Seurakuntayhtymä selvittää Sippolakodin tilojen vuokrausmahdollisuutta

 • 21.2.2021 at 09:52
  Permalink

  Koko Sippolakoti olisi fiksuinta vuokrata, niin siellä voisi pitää myös hautajaiset, päiväkerhot, häät, marttakerhot, ruokakurssit ja muita kokoontumisia.

  Reply
 • 23.2.2021 at 17:30
  Permalink

  Kouvolan kaupunki pitää toimivat tilat mieluummin tyhjillään ja tuottamattomina kuin vuokraa niitä järkevään käyttöön edes pienellä tuotolla. Tästä hyvä esimerkki Anjalan maatalousoppilaitoksen vanhat hevostallit. Vuokra liian suureksi, niin saadaan hyväveli purku-/rakennusfirmoille töitä.

  Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...