Ryönänsuon leikkipaikka Inkeroisissa ja Välitien leikkipaikka Elimäellä poistetaan käytöstä tänä vuonna

Kouvolan leikkipaikkaselvityksen mukaan kuntalaisille tarjotaan tasapuoliset, turvalliset, laadukkaat ja monipuoliset leikkipaikat. Leikkipaikkoja onkin kunnostettu, mutta myös poistettu käytöstä. Tänä vuonna

- Lähileikkipuistot ovat tärkeitä etenkin perheille, joissa on pieniä lapsia. Lapsiystävällinen Kouvola huomioi kaikki perheet, sanoo Jenni Niinimäki.

Keskilaakso

Kouvolan leikkipaikkaselvityksen mukaan kuntalaisille tarjotaan tasapuoliset, turvalliset, laadukkaat ja monipuoliset leikkipaikat. Leikkipaikkoja onkin kunnostettu, mutta myös poistettu käytöstä.

Tänä vuonna Keskilaakson alueella poistettavaksi on esitetty Välitien leikkipaikka Elimäellä ja Ryönänsuon leikkipaikka Inkeroisissa. Tänä vuonna on tarkoitus saneerata kolme uutta leikkipaikkaa. Yksi niistä sijaitsee Inkeroisissa.

Alkuvuodesta inkeroislainen Jenni Niinimäki oli huolissaan Inkeroisten Veikkolassa sijaitsevan Metsätien leikkipuiston tilanteesta. Hän teki adressin leikkipuiston säilyttämisen puolesta.

– Tilanteesta ei ole kuulunut mitään. Toivon todella, että puisto ei olisi lakkautuslistalla enää. Odotamme, että pääsemme Emilian kanssa sinne tepastelemaan.

Tekninen lautakunta käsittelee leikkipuistoverkostoa 23.2. kokouksessaan.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka