0

Suosittu Diandran puistokonsertti kesäkuussa Korvenkylän kesäteatterin lavalla

Monipuolinen tulkitsija ja muun muassa Tähdet, Tähdet- sekä Elämäni Biisi -ohjelmista tuttu suosikkiartisti Diandra konsertoi tulevana kesänä myös Korvenkylän kesäteatterissa Muhniemellä lauantaina 19.6. Tämä tilava esityspaikkakin on täyttymässä hyvää vauhtia, joten lippuja kannattaa pikaisesti varailla.
Useilla paikkakunnilla on jouduttu turvautumaan lisäesityksiin. Ulkoilmatapahtuma toteutetaan turvallisesti ennakkoon myydylle henkilömäärälle.
Diandra tekee kesällä Suomessa kymmenkunta tunnelmallista ja lämminhenkistä konserttia nimellä Diandra – kesäisenä päivänä. Silloin kuullaan rakastetuimpia suomalaisia lauluja kautta vuosien, maailmankuuluja klassikoitakaan unohtamatta. Viisivuotiaasta viulua soittaneen Diandran taidokkaasta soitosta päästään myös nauttimaan konsertin aikana. Diandraa säestää tähän teemaan ja ohjelmistoon taipuva ammattimuusikoiden kokoonpano. Järjestäjänä on Suomen Viihdekeskus Oy/Suomen Juhlatalo.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kutsuuko sohva ja MM-hiihdot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...