0

Hyökkäyspään monitoimimies Jussi Lanu ja maalivahti Antti Kaikkonen täydentävät MYPA-ryhmää

Hyökkäyspään monitoimimies Jussi Lanu ja maalivahti Antti Kaikkonen ovat allekirjoittaneet sopimukset MYPAn kanssa kaudelle 2021. MYPAssa parin viikon ajan try-out jaksolla mukana ollut kaksikko vakuutti vahvoilla otteillaan ja motivoituneella tekemisellään valmennusjohdon.
Susissa aiemmin Kakkosta pelannut Jussi Lanu on päävalmentaja Marko Honkaselle tuttu pelaaja jo juniorivuosilta.
– Jussi on nopeajalkainen hyökkääjä, joka tuo monipuolisen vaihtoehdon hyökkäyspäähän sekä keskelle että laitaan. Jussi on try out-jakson aikana ollut todella pirteä ja osoittanut selvästi haluavansa paikan joukkueesta.

Susissa ja FC Futurassa aiemmin pelannut Antti Kaikkonen täydentää MYPAn kauden 2021 maalivahtikolmikon.
– Antti on moderni maalivahti, joka osallistuu aktiivisesti peliin. Maalivahdin pelipaikan eri osaalueet ovat hänellä hyvin hallussa. Hänellä on nuoresta iästään huolimatta jo kokemusta Kakkosessa pelaamisesta, joten sarjatason vaatimukset ovat hänellä tiedossa. Antti on ollut parin viikon ajan pallotreeneissä mukana ja tuonut hyvää energiaa joukkueeseen tekemisellään. Hän täydentää erittäin hyvin meidän maalivahtikolmikkoa. Antin sopimuksen myötä meillä on kolme nuorta maalivahtia, jotka haluavat kehittyä ja mennä urallaan eteenpäin, kommentoi maalivahtivalmentaja Mikko Mäntynen Kaikkosen sopimusta sekä MYPAn maalivahtitilannetta.

MYPAn kauden 2021 ensimmäinen ottelu pelataan sunnuntaina 7.2. Aviasport Areenalla, Imatralla.
MYPA arvottiin Suomen Cupissa suoraan toiselle kierrokselle. Sunnuntain Cupin ottelussa vastaan asettuu tulevalla kaudella samassa Kakkosen A-lohkossa pelaava PEPO.
Ottelu pelataan koronatilanteen vuoksi ilman yleisöä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kutsuuko sohva ja MM-hiihdot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...