0

Sanna Marin maanantaina Kouvolassa – Esillä muun muassa valtatie 15 ja Hyötyvirta-yritysalueen kehittäminen

Pääministeri Sanna Marin vierailee maanantaina 1.2. Kouvolassa. Kouvolan kaupungin johdon ja pääministerin tapaamisessa on tarkoitus nostaa esiin kaupungille tärkeät isot infrahankkeet, kehityshankkeita sekä valtion ja kaupungin välinen sopimusyhteistyö.
Pääministerille on tarkoitus esitellä Kouvolan kaupungin kannalta tärkeitä hankkeita ja ajankohtaisia edunvalvontakohteita kuten Itärata, Valtatie 15 Kotka−Kouvola välin parantaminen, Railgate Finland ja Kouvola RRT hankkeen eteneminen, Keltakankaan Hyötyvirta-yritysalueen kehittämishanke sekä valtion ja kaupungin välisen sopimusyhteistyön tarpeellisuus.
− Tapaaminen pääministeri Sanna Marinin kanssa tarjoaa meille arvokkaan tilaisuuden käydä vuorovaikutteista keskustelua meille tärkeiden teemojen ympärillä ja edistää kaupungin tavoitteita, sanoo kaupunginjohtaja Marita Toikka.
Keskusteluissa on tarkoitus nostaa esille muun muassa Kouvolalle tärkeiden suurten infrahankkeiden edistäminen. Itäradan osalta Kouvolan toiveena on pikainen hankeyhtiöneuvottelujen jatkaminen.
Toinen tärkeä esille nostettava asia on vilkasliikenteisen ja Kaakkois-Suomen teollisuudelle sekä hälytysajoneuvo- ja työmatkaliikenteelle tärkeän valtatie 15 Kotka−Kouvola välin parantaminen.

4 kommenttia aiheesta “Sanna Marin maanantaina Kouvolassa – Esillä muun muassa valtatie 15 ja Hyötyvirta-yritysalueen kehittäminen

 • 30.1.2021 at 09:03
  Permalink

  Kyllä sitä valtatietä 15käyttävät myös kouvolaiset mennessään omilla autoillaan Kotkaan sairaalapolille ja samoin sitä käytetään vapaa-ajalla, kun mennään omilla autoilla Kouvolasta Kotka-Hamina alueella oleville veneille tai muuten vain rannikolle meren ääreen. Turhaa jeesustelua puhua pelkästään hälytysajoneuvoista ja teollisuuden kuljetuksista, jotka toki ovat erittäin tärkeitä.

 • 31.1.2021 at 15:23
  Permalink

  Ryhmittymiskaistat Kouvolan suunnasta Kotkaan Myllykoski-Rautakorpi ja Inkeroinen-Liikkala risteyksiin. Ei maksa paljon ja helppo tehdä. Auttavat jo paljon liikenteen joustavuuteen.

 • 20.2.2021 at 16:23
  Permalink

  Mutta kysymys kuuluu – mihin autiokylä tarvitsee moisia kaistoja. Pitäisi hävittää täältä turhat liikennevalot ja kaistat, jotka vain tuovat ruuhkia ja saasteita.

 • 20.2.2021 at 17:27
  Permalink

  Ensin pitäisi saada yrittäjiä paikkakunnalle. Ei väliä tuleeko Venäjältä, Kiinasta tai Somaliasta. Maahanmuuttajat on yritteliästä väkeä kun annetaan tilaisuus – ja tyhjiä seiniä täällä riittää.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...