0

MYPAssa nyt 21 pelaajaa – Jari Hasselille vuoden jatkosopimus

Päävalmentaja Marko Honkanen saa tärkeän palasen joukkueeseen tulevalle kaudelle, kun MYPAn viime kauden tasaisimpiin onnistujiin kuulunut Jari Hassel kirjoitti nimensä vuoden jatkosopimukseen.
MYPAn Ykkösen kausien 2019-2020 aikana Hassel esiintyi 38 ottelussa, joissa viimeisteli yhteensä neljä maalia ja syötti kolme osumaa. Hasselilla on ennestään Kakkosen tasolta kokemusta MYPAn menestyksekkäältä Kakkosen kaudelta 2018 sekä Susista vuosilta 2015–2017.

Hassel on ollut joukkueen treeneissä mukana reilun viikon ajan ja laittoi hyvillä mielin nimensä sopimuspaperiin.
– Kiva jatkaa pelaamista tutussa ympäristössä. Treeneissä on ollut todella hyvä tekemisen meininki ja pienen tauon jälkeen treenaaminen maistuu taas hyvältä, kommentoi Hassel fiiliksiään jatkosopimuksesta.
– Hassel tuo nuoreen joukkueeseen tärkeää kokemusta ja oli viime kaudella joukkueen kantavia pelaajia Ykkösessä. ”Japa” on treeneissä osoittanut, että motivaatio on todella korkealla ja suorittaminen treeneissä on ollut laadukasta, kommentoi päävalmentaja Marko Honkanen Hasselin sopimusta.
Hasselin sopimuksen myötä Honkasella on käytössään nyt 21 pelaajaa.

MYPAn kauden 2021 ensimmäinen ottelu pelataan reilun viikon päästä. MYPA arvottiin Suomen Cupissa suoraan toiselle kierrokselle ja vastaan tulee voittaja lauantaina 30.1. pelattavasta ottelusta PeKa-PEPO.

Viikon kysymys

Kutsuuko sohva ja MM-hiihdot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...