1

Neste K Alppiruusu toistaiseksi suljettu – joitakin neuvotteluja jatkosta on meneillään

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Neste K Alppiruusu toistaiseksi suljettu – joitakin neuvotteluja jatkosta on meneillään

  • 21.1.2021 at 09:35
    Permalink

    Kiinni on ja harmittaa. Alunperinkin tuntui aika uskomattomalta yhtälöltä pyörittää kahta noin lähekkäin olevaa liikenneasemaa. Vaan se on vielä ihmeellisempää, ettei Alppiruusuun ole laitettu asiallisia ”Suljettu”-tiodotteita. Viime kesänä päivittäin oli ovenkahvan kokeilijoita, lienevät käyneen vieressä olevalla Mustilan Arboretumilla.
    Asiasta on oltu yhteydessä myös Nesteeseen päin, mutta ilmeisesti heitä ei haittaa huono julkisuus ja harmistuneet kuluttajat. Harmillista on myös, että rakennukseen tehtiin muutama vuosi sitten mittava remontti ja nyt siellä ei ole toimintaa. Jotain toimintaa sinne takuulla saadaan, jos tahtotila on oikea. Tyhjillään olo on huonoin vaihtoehto ja vaikuttaa koko kylän elinvoimaisuuteen.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...