0

Artjärven ja Länsi-Kymen Osuuspankit yhdistyvät elokuussa

OP Artjärven ja OP Länsi-Kymen osuuskunnan kokouksissa päätettiin 19.1. pankkien yhdistymisestä. Entistä vahvempi OP Länsi-Kymi aloittaa toimintansa 1.8.2021.
– Olen iloinen, että osuuskunnan kokouksessa päätettiin yhdistymisen puolesta, sillä se on ennen kaikkea asiakkaiden etu. Voimien yhdistäminen turvaa toimintamme jatkuvuuden ja antaa meille hyvät lähtökohdat vastata asiakkaiden tarpeisiin ja parantaa palvelukykyä, kertoo OP Artjärven hallituksen puheenjohtaja Rami Korkkula.
– Hienoa, että molempien pankkien osuuskunnan kokouksissa hyväksyttiin yhdistyminen. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä, kertoo OP Länsi-Kymen hallituksen puheenjohtaja Sanna Liljeqvist.
– Pankkien nykyiset konttorit jatkavat toimintaansa ja tutut toimihenkilöt palvelevat asiakkaita jatkossakin. Uusi pankki voi tarjota laajenevan palveluvalikoiman kaikissa toimipaikoissaan, kertoo OP Länsi-Kymen toimitusjohtaja Saila Rosas.
– Asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään pankkien yhdistymisen vuoksi, sillä asiakassuhteet jatkuvat entisellään. Esimerkiksi tilinumerot, verkkopalvelutunnukset ja maksukortit säilyvät samoina. OP Artjärven omistaja-asiakkaat siirtyvät OP Länsi-Kymen omistaja-asiakkaiksi ja säilyttävät heille kuuluvat oikeudet, Rosas jatkaa.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...