0

Stora Enso tarjoaa Anjalankosken tehtailla 120 kesätyöpaikkaa

Stora Enson kesätyöpaikkojen haku kesäksi 2021 on avautunut. Stora Enson Anjalankosken tehtaat tarjoaa kesätyöpaikan 120:lle tulevana kesänä. Kesätyöpaikkoja on tarjolla yli 700 ympäri Suomen. Hakuaika kesätyöpaikkoihin päättyy haettavasta paikasta riippuen helmikuun aikana. Aikaisempien vuosien kesätyöntekijät ovat arvostaneet Stora Ensossa erityisesti työtehtävien monipuolisuutta ja mielekkyyttä.
Stora Enso tarjoaa vuosittain kesätyöpaikan sadoille opiskelijoille tai vastavalmistuneille eri puolilla Suomea. Anjalan Paperitehdas ja Inkeroisten Kartonkitehdas hakevat kesätyöntekijöitä moniin erilaisiin tehtäviin, kuten esimerkiksi tuotanto- ja kunnossapitotehtäviin, tehdassuunnitteluun ja esimiestehtäviin.
Tulevana kesänä Stora Enso työllistää Anjalankosken tehtailla saman määrän kesätyöntekijöitä kuin viime kesänä.
– On tärkeää, että työllistämme nuoria kesätöihin Anjalankosken tehtailla koronasta huolimatta. Kesätyö on hyvä tapa aloittaa ura yhtiössämme. Tarjoamme palkitsevia uramahdollisuuksia sekä tilaisuuden edistää uusiutuvaa ja vastuullista tulevaisuutta – tehdä työtä paremman ilmaston puolesta. Parhaimmillaan kesätyö vie urapolulle yhtiössämme, joka innostaa ja motivoi”, sanoo Stora Enson Anjalankosken tehtaiden paikallisjohtaja Ari Johansson.
Stora Enson vuoden 2020 kesätyöntekijöilleen toteuttaman kyselyn mukaan suurin osa (98 prosenttia) harkitsee tai hakee kesätöitä yhtiöstä myös ensi kesänä.
– Suurin osa kesätyöntekijöistämme antoi meille kiitettävän arvosanan ja olivat valmiita suosittelemaan meitä työnantajana. Tämä on meille erittäin tärkeää. Tarjoamme mielellämme jatkossakin vastuullisen sekä motivoivan kesätyön uusiutuvien materiaalien parissa, Johansson jatkaa.

Stora Enson kesätyöntekijöilleen teettämän kyselyn mukaan kehitysmahdollisuudet ja työyhteisön tuki yhtiössä koetaan hyviksi. Kesätyökyselyssä kiitosta saivat myös työkaverit, vuorotyö, työilmapiiri ja palkkaus. Kaiken kaikkiaan 96 prosenttia Stora Enson kesän 2020 kesätyöntekijöistä on kyselyn mukaan kokenut työkokemuksen vastaavan melko tai erittäin hyvin odotuksia.
– Työnantajana iso ja vakaa organisaatio. Hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Yrityksenä monessa asiassa, varsinkin turvallisuudessa ja vastuullisuudessa vahva edelläkävijä sekä suunnannäyttäjä. Yksittäisistä työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja työpanosta arvostetaan, sanoo kyselyyn vastannut kesätyöntekijä.
– Toimintaympäristö, työkaverit, työajat, työn monipuolisuus sekä mahdollisuus vaikuttaa asioihin ovat niitä asioita, joiden takia suosittelisin Stora Ensoa kaikille, toinen kesätyöntekijä kertoo kyselyssä.
Vuonna 2020 Stora Enson kesätyöpaikkoihin tuli lähes 12 000 hakemusta. Stora Ensolla on Suomessa noin 6 500 työntekijää ja tuotantoa 11 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti konsernin palveluksessa on noin 25 000 henkilöä yli 30 maassa.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...