0

Kouvolassa kolme uutta tartuntaa – Sairaalahoidossa kymmenen koronaviruspotilasta

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 630 koronavirustartuntaa. Viimeiset viisi tartuntaa on todettu torstaina 14.1. Sairaalahoidossa on kymmenen koronaviruspotilasta.
THL:n mukaan uusia tartuntoja on kolme Kouvolassa, yksi Kotkassa ja yksi Iitissä.

Kommentteja aiheesta “Kouvolassa kolme uutta tartuntaa – Sairaalahoidossa kymmenen koronaviruspotilasta

  • 14.1.2021 at 18:24
    Permalink

    Pelastetaan yhdessä kevään ylioppilaat koronalta! Kymenlaakso on jo kolmannella tilalla taudin etenemisesessä. Kiihtyvyys on ollut todella kovaa. Jo sopisi hellittää, jottei kävisi kuin aikoinaan Vataselle, joka ajoi aina kaasupohjassa, kunnes ajoi lopulta ulos reitiltä ja löydettiin henkihieverissä. Tämän jälkeen kun oppi kaasua säästämään tuli hänestä legendaarinen voittaja. Myös me keskilaaksolaiset osaamme vapauttaa kaasujalkaa, joten tehdään se yhdessä, jotta säästämme vanhuksemme ja läheisemme ja ennen kaikkea parhaassa kouluiässä olevat lapsemme ja saamme nauttia kevään ylioppilaista ennen kuin menee täysin överiksi!

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Odotatko kunnon talvea?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...