0

Kouvolassa kolme uutta koronavirustartuntaa

THL:n mukaan Kouvolassa on todettu kolme uutta koronavirustartuntaa lauantaina. Kokonaismäärä on 347. Kotkassa todettiin neljä uutta tapausta. Kokonaismäärä on 194. Yhteensä Kymenlaaksossa on todettu 625 tapausta.
Kymenlaaksossa ilmaantuvuus on sairaanhoitopiirin kolmanneksi korkein 64,8.

THL on päivittänyt kansalaisille tarkoitettua maskisuositusta. Kasvomaskin käyttöä suositellaan 12 vuotta täyttäneille. Taustalla on Maailman terveysjärjestö WHO:n suositus, jonka mukaan 12-vuotiaiden ja sitä vanhempien tulisi noudattaa aikuisten maskisuositusten periaatteita.
THL suosittelee kasvomaskin käyttöä koko maassa. Epidemian kiihtymis- ja leviämisvaiheessa maskisuositus koskee peruskouluja kuudennesta luokasta lähtien sekä toisen asteen oppilaitoksia ja korkeakouluja. Peruskoulussa maskisuositusta toteutetaan luokka-asteittain riippumatta yksittäisten oppilaiden iästä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Odotatko kunnon talvea?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...