0

Kouvolan pääpoliisiaseman lupapalvelut kiinni remontin takia ensi viikolla

Kaakkois-Suomen poliisilaitos sulkee Kouvolan pääpoliisiaseman lupapalvelut 11.-15.1. lupahallinnon tilojen remontin takia.
Sulkuviikon aikana Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen alueella lupapalveluja eli passien, ajokorttien ja muiden lupa-asioiden hoitoa, on tarjolla Kotkan ja Lappeenrannan poliisiasemilla sekä Imatran poliisiasemalla.
Lisätietoja ja neuvontaa lupapalvelun asioissa antaa paikallinen lupaneuvonta p. 0295 414 411 (ma-pe klo 9-11 ja 12-15). Myös valtakunnallinen poliisin neuvontapalvelu auttaa kiireettömissä asioissa, jotka liittyvät lupa-asioihin, ajanvaraukseen, sähköiseen asiointiin sekä liikennevalvontaan p. 0295 41 9 800 (ma-pe klo 8.00 – 16.15).

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...