0

Perinteinen loppiaiskonsertti Kouvolan Keskuskirkossa julkaistaan tallenteena

Kouvolan seurakunnissa loppiaista vietetään verkkolähetysten äärellä. Kaikki seurakuntien kokoava toiminta on tauolla 17. tammikuuta saakka.
Loppiaisena 6. tammikuuta lähetetään klo 10 viisi jumalanpalvelusta eri kanavilla. Loppiainen on perinteinen kirkon lähetystyön päivä. Jaalan sanajumalanpalvelukseen saadaan nimikkolähetti Sanna Suutarin videotervehdys Kyprokselta.
Loppiaisena nautitaan myös musiikista. Perinteinen loppiaiskonsertti Kouvolan Keskuskirkossa julkaistaan tallenteena 6.1. klo 18 Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavalla. Konsertti on katsottavissa 17.1. saakka. Konsertissa laulajat Hanna Hasu, Teija Kapiainen, Anne Korpelainen ja Okko Lakka, huilisti Päivi Stenvall sekä kanttori Terhi Paukku (piano ja urut) esittävät kauniita ja tunnelmallisia lauluja, jotka viittaavat sekä joulun sanomaan että loppiaisen tähteen ja tietäjiin.
Loppiainen, Jumalan ilmestymisen juhla, on joulua vanhempi juhla. Silloin juhlistetaan kolmen viisaan miehen saapumista tähden johdattamina Betlehemiin. Itämaan tietäjien lukumäärää ei mainita Raamatussa. Siellä mainitaan kuitenkin lahjat, joita tietäjät toivat Jeesus-lapselle: kultaa, suitsukkeita ja mirhaa. Tämän perusteella tietäjiä ajatellaan olleen kolme.

Loppiainen ke 6.1.
klo 10 Sanajumalanpalvelus Inkeroisten kirkosta. Anjalankosken seurakunnan Facebook-sivulla ja Instagramissa.
klo 10 Sanajumalanpalvelus Elimäen kirkosta. Lähetys Elimäen Seurakunta -YouTube kanavalla.
klo 18 Loppiaiskonsertti Kouvolan seurakunnan YouTube-kanava. Hanna Hasu, Teija Kapiainen, Anne Korpelainen ja Okko Lakka, laulu, Päivi Stenvall, huilu, Terhi Paukku, urut ja piano.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...