0

Rattijuoppoja Myllykoskella, Korialla ja Elimäellä

Poliisi tapasi 1.-3.1. Kouvolassa kolme ajoneuvon kuljettajaa, joita epäillään rattijuopumuksesta sekä neljä kuljettajaa, joita epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Kuljettajista kahden epäillään ajaneen huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena sekä ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettajista kolmen epäillään syyllistyneen lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Epäillyt tavattiin Korialla, Elimäellä, Myllykoskella, Kouvolassa ja Voikkaalla.

Kommentteja aiheesta “Rattijuoppoja Myllykoskella, Korialla ja Elimäellä

  • 5.1.2021 at 09:00
    Permalink

    Peltipoliisi toimii jopa juoppoihin. Kansainvälisen tutkimuksen mukaan muutkin kuin ylinopeusrikokset vähenevät dramaattisesti. Peltipoliisin ylläpito maksaa noin 20 000 euroa vuodessa, kun liikennevalojen ylläpito noin 100 000 euroa. Liikennevalojen on toderttu lisäävän liikenneikkomuksia kaikissa kansalaisissa ja antavan valheellisen turvallisuuden tunteen. Myllykoskellakin päästään kertaheitolla eroon katurallista pienellä investoinnilla, kun hävitetään turhat ja vaaralliset liikennevalot ja pannaan vanhan poliisitalon kulmille väsymätön ja edullinen peltipoliisi päivystämään.

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Odotatko kunnon talvea?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...