0

Kouvolassa yksi uusi koronavirustartunta lauantaina

Kouvolassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta lauantaina 2.1. Yhteensä tapauksia on 308. Kotkassa tartuntoja kirjattiin kolme ja yhteismäärä on 169. Haminassa varmistui yksi uusi koronatartunta. Kokonaismäärä on 59.
Kymenlaaksossa tapauksia on yhteensä 553.

Kommentteja aiheesta “Kouvolassa yksi uusi koronavirustartunta lauantaina

  • 3.1.2021 at 08:56
    Permalink

    Maaliskuussa kun korona alkoi toden teolla tarttumaan ja lisääntymään maassamme, niin suomalaisilla ei ollut kasvosuojia, joita olisimme kipeästi tarvinneet. THL ei myöskään niitä suositellut, kun niistä ei heidän mielestään ollut mitään apua. Muualla Euroopassa oli jo jaettu pitkään kasvosuojia ja kehotettiin ihmisiä käyttämään niitä.
    Voi vain miettiä kuinka paljolta olisimme säästyneet, jos asiat olisi hoidettu niin kuin muualla. Juuri he joiden olisi pitänyt toimia ja johtaa korona hoidossa, eivät sitä osanneet tehdä. Nyt näyttää rokotusten kohdalla käyvän sama katastrofi. Toiminta ei näytä käynnistyvän millään! Tällaista on myös meidän sairaanhoitomme.

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Odotatko kunnon talvea?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...