0

Uudenvuoden aattohartautta voi seurata Anjalan kirkosta – Uudenvuoden päivänä sanajumalanpalvelukset lähetetään Sippolan ja Elimäen kirkoista

Kouvolan seurakunnissa uuttavuotta ja loppiaista vietetään verkkolähetysten äärellä. Kaikki seurakuntien kokoava toiminta on tauolla 17. tammikuuta saakka.
Uusi vuosi otetaan vastaan 31. joulukuuta hartaushetkien myötä. Uudenvuoden aattohartautta voi seurata Anjalan kirkosta klo 18 suoratoistona Anjalankosken seurakunnan Facebook-sivulla ja Instagramissa.
Päivän ja vuoden raamatunkohta –julkaisu on nähtävissä Elimäen seurakunta -YouTube-kanavalla.
Uudenvuodenpäivänä 1. tammikuuta lähetetään jumalanpalvelukset klo 10 Sippolan, Valkealan ja Jaalan kirkoista sekä Kouvolan Keskuskirkosta, ja klo 15 Elimäen kirkosta. Uudenvuoden lauluseurat lähetetään klo 15 Ummeljoen kyläkirkosta.

Loppiaisena 6. tammikuuta lähetetään klo 10 viisi jumalanpalvelusta eri kanavilla. Loppiainen on perinteinen kirkon lähetystyön päivä, ja Jaalan sanajumalanpalvelukseen saadaan nimikkolähetti Sanna Suutarin videotervehdys Kyprokselta.
Loppiaisena nautitaan myös musiikista. Perinteinen loppiaiskonsertti Kouvolan Keskuskirkossa julkaistaan tallenteena 6.1. klo 18 Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavalla. Konsertti on katsottavissa 17.1. saakka. Konsertissa laulajat Hanna Hasu, Teija Kapiainen, Anne Korpelainen ja Okko Lakka, huilisti Päivi Stenvall sekä kanttori Terhi Paukku (piano ja urut) esittävät kauniita ja tunnelmallisia lauluja, jotka viittaavat sekä joulun sanomaan että loppiaisen tähteen ja tietäjiin.

Uudenvuodenaatto to 31.12.
klo 18 Uudenvuoden aattohartaus Anjalan kirkosta. Suoratoistona Anjalankosken seurakunnan Facebook-sivulla ja Instagramissa.
Päivän ja vuoden raamatunkohta. Julkaisu Elimäen seurakunta -YouTube-kanavalla.

Uudenvuodenpäivä pe 1.1.
klo 10 Sanajumalanpalvelus Sippolan kirkosta. Suoratoisto Anjalankosken seurakunnan Facebook-sivulla ja Instagramissa.
klo 15 Sanajumalanpalvelus Elimäen kirkosta. Elimäen Seurakunta -YouTube kanavalla.

Loppiainen ke 6.1.
klo 10 Sanajumalanpalvelus Inkeroisten kirkosta. Anjalankosken seurakunnan Facebook-sivulla ja Instagramissa.
klo 10 Sanajumalanpalvelus Elimäen kirkosta. Lähetys Elimäen Seurakunta -YouTube kanavalla.

Loppiaiskonsertti
Ke 6.1. klo 18 Loppiaiskonsertti Kouvolan seurakunnan YouTube-kanava. Hanna Hasu, Teija Kapiainen, Anne Korpelainen ja Okko Lakka, laulu, Päivi Stenvall, huilu, Terhi Paukku, urut ja piano.

Tapahtumia
1.1. klo 15 Uudenvuoden lauluseurat Ummeljoen kyläkirkosta. Suoratoistona Anjalankosken seurakunnan Facebook-sivulla.
Su 3.1. klo 15 Yläkerta-Online, Zoomissa uuden vuoden tunnelmissa. Tarkemmat liittymisohjeet löytyvät kotisivujen tapahtumakalenterista.

Kirkot ovat avoinna henkilökohtaista hiljentymistä ja keskusteluapua varten. Kirkoissa on tavattavissa seurakunnan työntekijä.
To 31.12. klo 12-14 Korian kirkko.
Ti 5.1. klo 12-14 Elimäen kirkko.

Jouluradio soi Kouvolassa taajuudella 94,4 MHz loppiaiseen 6.1. saakka sekä verkossa jouluradio.fi.
Joulunajan tapahtumia: www.kouvolanseurakunnat.fi/joulu

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...