0

Sirkus Bravuurin valoshow saa ensi-illan kaupungin virtuaalisessa uudenvuodenjuhlassa

Kouvolan kaupungin uudenvuoden tapahtuma toteutetaan verkkotapahtumana Kouvolan kaupungin YouTube-kanavalla. Kouvolan kaupunki ei järjestä ilotulitusta Kuusankoskitalon piha-alueella tänä vuonna. Suosittua tapahtumaa ei haluta kuitenkaan kokonaan peruuttaa koronapandemian vuoksi.

Kouvolan kaupungin uudenvuoden tervehdyksen esittää kansanedustaja Paula Werning.

Sirkus Bravuuri nauttii esiintymisestä ja yleisö saa ihastella taituruutta ruudun kautta. Sirkus Bravuuri on valmistanut valoshow’n, joka saa ensi-iltansa 31.12. kello 19.00 alkavassa verkkotapahtumassa. Valoshow koostuu sirkusartistien upeasti koreografioiduista ja näyttävistä numeroista.
Show’n avaa neljän artistin valosiipiryhmä, jossa väriloistoa nähdään koko lavan mitalla kauniina kuvioina. Toisessa numerossa pixel-tekniikan avulla yleisö hurmataan kymmenillä erilaisilla kuvakokonaisuuksilla ja taitavasti synkronoidulla viuhkatekniikalla. Kolmannessa numerossa perinteinen sirkuslaji, jongleeraus, yhdistettynä LED-valoihin saa lavan täyteen lentäviä keiloja. Tämä neljän naisen vauhdikas numero tempaa katsojat mukaan showmaailman pyörteisiin. Lopuksi viiden artistin muodostama Flash Of Hoops -numero saa värien ja kuvioiden avulla uudenvuoden tunnelman varmasti syttymään!

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...