0

Perheiden joulupolku Anjalankosken seurakunnan alueella

Perheille suunnattu joulupolku on kierrettävissä 6.1. asti. Tehtävät löytyvät sovelluksesta, osoitteessa play.seppo.io. Joulupolulla on kahdeksan rastia. Neljä rastia aukeaa tehtävineen kotoa käsin ja toiset neljä, kun on oikeassa paikassa niiden tekemistä varten.
Ohje tehtäviin: Joulupolku toimii seppo.io -sovelluksessa. Tarvitset puhelimen, jossa on nettiyhteys ja paikannusmahdollisuus. Mene osoitteeseen play.seppo.io. Vaihda kieleksi suomi oikeasta ylänurkasta. Paina ”Pelaajana”. Syötä pelin pin-koodi: 2238A7. Kirjoita nimi. Paina ”Play”. Osa tehtävistä tarvitsee paikannusta. Joulupolulla on kahdeksan tehtävää: neljä pinkkiä (avautuu ilman paikannusta) ja neljä harmaata (avautuu paikan päällä). Lue kohdat, vastaa tehtäviin ja lähetä ne. Muut pelaajat eivät näe vastauksiasi. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä työntekijöihin Anjalankosken seurakunnan somen kautta (Facebook ja Instagram). Ohjeet polun kiertämiseen Anjalankosken seurakunnan somessa sekä verkkosivulla anjalankoskenseurakunta.fi.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...