0

THL: Kouvolassa 14 uutta koronatartuntaa

THL:n mukaan Kymenlaaksossa on todettu 347 korontartuntaa, joista uusia 21. Kouvolan tartuntamäärä on 212, joista 14 uutta tapausta lauantaina. Kotkan lukema on 86 ja viisi uutta. Haminassa tartuntoja on yhteensä 37 ja yksi uusi tapaus.

Kommentteja aiheesta “THL: Kouvolassa 14 uutta koronatartuntaa

  • 30.11.2020 at 09:21
    Permalink

    Ihmettelen niitä, jotka itkee, että kontakteja pitää rajoittaa, turvavälit ja maskit ottaa käyttöön. Ettekö ymmärrä, että kyse on omasta terveydestänne? Miksi en halua lapsenlapsia ja sukulaisia nähdä, koska en halua vaarantaa heidän terveyttään. Toivon samaa harkintaa kaikille! Pitäkää nyt joulun yli hallituksen hyvistä neuvoista kiinni niin saadaan nauttia tästä ihanasta maapallosta vähän pitempään 🙂

Comments are closed.

Viikon kysymys

Odotatko kunnon talvea?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...