Joulunavaus vaihtui joulukalenteriksi Sippolassa

Koronapandemia riehuu yhä maailmalla ja myös Kouvola on tällä hetkellä kiihtymisvaiheessa. Sippolan, Hirvelän ja Haapalan alueiden yhteinen kyläyhdistys Sippukylät ry

Sippolan jouluajan avasi viime vuonna kaupunginjohtaja Marita Toikka. Puheenaiheina olivat Sippolakodin lakkautus ja Pien-Liikkalantie. Ajankohtaisia puheenaiheita edelleen.

Keskilaakso

Koronapandemia riehuu yhä maailmalla ja myös Kouvola on tällä hetkellä kiihtymisvaiheessa. Sippolan, Hirvelän ja Haapalan alueiden yhteinen kyläyhdistys Sippukylät ry haluaa toimia vastuullisesti eikä järjestä tänä vuonna Sippolan XXVI joulunavaustapahtumaa. Perinteinen joulukuusi pystytetään kuitenkin Sippolan kirkonkylälle 30.11. kaikkien kyläläisten ja ohikulkijoiden iloksi.

– Tulemme myös näkymään sosiaalisessa mediassa 1.-24.12. Kokeiluna luodaan joulukalenteri Sippukylät ry:n Facebook-sivuille. Joulukalenterista avataan aina yksi luukku päivittäin kello 12.00. Jännityksellä odotetaan, mitä kaikkea jouluista luukuista mahtaa paljastua, kertoo kyläyhdistyksen sihteeri Minna Mänttäri.

Luukkujen sisältö on ennalta sovittu alueen toimijoiden kanssa yhteistyössä.

– Valitettavasti 24:ään luukkuun ei kaikki alueen toiminta mukaan mahdu. Tervehdyksensä voi lisäksi vapaasti jättää ”luukkujen” kommenttikenttään niin yrittäjät, yhdistykset kuin muutkin alueen asukkaat ja toimijat!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka