0

Rattijuoppo Anjalassa, oikeudeton kuljettaja Kaipiaisissa

Poliisi on tavannut kuluvan viikon aikana Pohjois-Kymenlaakson alueella viisi henkilöauton kuljettajaa, joiden epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen sekä yhden henkilöauton kuljettajan, jota epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Kuljettajista viiden epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ja syyllistyneen rattijuopumuksen lisäksi huumausaineen käyttörikokseen. Neljää kuljettajaa epäillään lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kuljettajat tavattiin Anjalassa, Kouvolassa, Kuusankoskella ja Iitissä.
Kaipiaisissa poliisi pysäytti henkilöauton kuljettajan, jota epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Vaikuttaako korona joulusuunnitelmiisi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...