0

Kouvolassa viisi uutta tartuntaa – Yhteensä 186 koronatapausta

THL:n mukaan Kouvolassa on viisi uutta koronatapausta. Yhteensä sairatuneita on 186. Kotkan määrä on 72 ja Haminan 26. Lisäystä yksi perjantaihn. Iitissä on kuusi tapausta ja Virolahdella viisi.

Kommentteja aiheesta “Kouvolassa viisi uutta tartuntaa – Yhteensä 186 koronatapausta

  • 24.11.2020 at 05:44
    Permalink

    Eilen ostoskärryä työntäessäni tyytyväisenä huomasin kuinka muut shoppailijat tekivät meikäläiselle mummolle kohteliaasti tilaa ja katosivat pian ympäriltäni. Arvelin, että oivan pääministerimme ohjeet olivat menneet hyvin perille. Turvavälejä marketissa noudatettiin nyt esimerkillisellä tavalla. Tavanomaista kilpailua tarjoustuotteista ei illalla syntynyt, vaan ihmeekseni, perässähiihtäjät olivat kadonneet. Kassallakin hullun tunnin alkaessa muut shoppailijat olivat toisessa jonossa. Nekin asiakkaat, joilta puuttui maskit kiersivät nyt päänsä kaulaliinaan ja nostivat kauluksiaan. Kassaneidin katse ei ollut kovin kutsuva ennen kuin nostin hihnalle viisi pakettia herkullista Le Rustique -juustoa tarjoustarroilla varustettuna. Nyt kasvot kirkastuivat hymyyn. Totesi valkohomejuuston tuoksun niin voimakkaaksi, että oli kiirinyt hänen nenäänsä jo edelläni visiirien, maskien tai pleksien estämättä.

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Vaikuttaako korona joulusuunnitelmiisi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...