1

Myllykoskella tarjolla aasialaisia herkkuja sushibaarissa, jota pyörittävät kiinalaislähtöiset Yuke ja Suve Ji

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

2 kommenttia aiheesta “Myllykoskella tarjolla aasialaisia herkkuja sushibaarissa, jota pyörittävät kiinalaislähtöiset Yuke ja Suve Ji

 • 22.11.2020 at 10:05
  Permalink

  Mukava, että saadaan paperin vastineeksi hyvää ruokaa 🙂

  Reply
 • 29.11.2020 at 11:17
  Permalink

  Tervetuloa susi! Me suomalaiset ollaan ennakkoluulottomia uusien ruokailutottumusten suhteen. Raakaan kalaan suhtaudutaan monessa kulttuurissa epäillen. Täällä se hyvin sopii suomalaiseen makuun. Pizzakin läpäisi suomalaisen makuseulan ennen ruotsia kun tiettvästi maamme ensimmäinen pizzeria perustettiin Haminaan 1950-iuvulla. Kymenlaakson perinneruokakin on klimppisoppa, jota harva mämmihousu lienee maistanut. Ulkomaillakin suomalaiset pistävät suihinsa Thaimaassa rottia ja käärmeitä. Entä sitten sirkat – eikö niistä tehty oitis trendiruokaa. Suomalaisilla on myös harvinaisia herkkuja, joista visusti vaietaan, mutta nyt korona-aikaan ulkomaalaiset ihmettelevät kuinka suomalaiset tuntuvat nauttivan koronatesteistä, joita muualla maailmassa inhotaan ja pidetään jopa kidutuksena.

  Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Vaikuttaako korona joulusuunnitelmiisi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...